16/07/12


Sengetøj Hay · Pude Hay · Hang It All Eames · Lampe Serge Mouille · Vægfarve Flügger

Jeg gik helt i soveværelses-indretnings-mode nu jeg fik min nye dyne og fik lige lyst til at samle et par ønsker her på bloggen. Nyt sengetøj aaah, nye puder, som ikke kommer fra min symaskine og lidt maling - easy peacy. Jeg gad egenligt godt male mit soveværelse i en super fin sart lyserød farve - er den ikke fin? Aller øverst på ønskelisten står en lampe fra Serge Mouille, gerne flere, ja gerne til hele huset. Det er altid skønt at drømme.

Følg flere af mine soveværelsesdrømme på Pinterest her.

...

Dreams for my bedroom.
Follow more bedrooms dreams on my Pinterest here.

4 kommentarer:

 1. Skønt sengetøj det er jeg helt vild med :-) lækker inspiration! Ha en skøn uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :) og skøn weekend til dig!

   Slet
 2. "Hang it all" er super fin i mørk træ, den ønsker jeg mig vist os :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja jeg må også eje den en dag. Den er så fin og enkel. God weekend til dig!

   Slet