16/07/12

Summer sleeping


{sponsoreret}


Jeg har fået en ny bedste ven - en sommerdyne! 
Den sidste uges tid har jeg sovet som en drøm. Det kunne være fordi vi havde sommerferie - og det hjælper, men det skyldes i høj grad også min nye dyne 'Sommerdrøm' som jeg har været så heldig at modtage fra Ringsted Dun. De har lige lanceret den, og jeg kan kun anbefale den. 

Jeg er typen, der elsker at pakke mig helt ind i min dyne. Indtil sidste uge måtte jeg stort set hver nat kæmpe en kamp med min gamle 'døde høne' til dyne, for de tunge dun gjorde det svært at få luft og ånde, selvom det ikke har været særlig varmt. 

Med min nye sommerdyne fra Ringsted Dun har jeg det helt fantastisk. Temperaturen er helt perfekt. Fine dun, blød top lækker bomuld: let og alligevel varm. Så hvorfor var det lige jeg ikke har investeret i en sommerdyne noget før? Godnat.

Let me introduce my new best friend. A summer duvet!

It has been wonderful sleeping this past week. Yes we are on a holiday, and it helps. But most of all I have my new 'Summer Dream' duvet from Ringsted Dun to thank. They just launched it, and I was so lucky to have a piece send to me. And I can only recommend it to everyone.

I love to tuck in completely. With the old duvet that could be quite too warm. With the new soft finest down, and the soft cotton shell, you just feel fantastic. So from me its just: goodnight!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar