23/08/12


Source + photo // Elle.dk

What a surprice! Elle Decoration på dansk - af hjertet tak Aller.
Måske er det bare mig, der er håbløst bagud, men anyhow det er super fedt og jeg glæder mig meget til at se, hvad de har puttet i det. Med den forside kan det ikke komme helt skævt fra start vel.

Andre end mig, der ligger klar foran kiosken den 24. september?

12 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som lige præcis det boligmagasin vi mangler.... Nu håber jeg bare ikke at det også skal tværes ind i retrotapet;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, nej du har helt ret Ninna. Jeg er så fed up med retrohalløj og synes at BoligLiv efterhånden kører den samme plade hver måned. Mon ikke det her mere kommer til at konkurrere med RUM? Er spændt på at se hvordan de vil differentiere sig, for RUM gør det bare ret godt. Kh Sine

   Slet
 2. Uha, jeg tror det blir rigtig godt - RUM er super fedt, og det er virkeligt inspirerende, men det er næsten altid locations som er 500kvm industrialt husrum, måske blir en rigtig god mellemtiden mellem industrial/ raw og retromekka :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er fuldstændig enig med jer andre både mht. retrotapeter, boligliv og RUM. Glæder mig til at se, om Elle kan ramme ned i en ny niche! (og Sine, det var altså også nyt for mig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Ida, jeg følte mig ellers lige håbløst bagud :) Det bliver så fedt at se hvad det indeholder. Kh

   Slet
 4. Øj det glæder jeg mig til at se! Ser meget lovende ud, ud fra forsiden at dømme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, så lovende.

   Slet
 5. Glæder mig også til bladet og til at følge med på din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkomme til 'diy se her hvordan' :) Dejligt at du følger med. Ja, jeg glæder mig også som et lille barn til det magasin udkommer. Kh Sine

   Slet
 6. Ligesom indenrigsminister er disse stykker meget god. Jeg har set nogle interessante på dette websted. Jeg håber, at du også kan nyde det.
  http://www.brabbu.com/casegoods/koi.html

  SvarSlet
 7. Dette stykke er virkelig smuk, dette websted har dele selv smukke.Se er endda smuk.
  http://www.bocadolobo.com/coolors/eden.html

  SvarSlet