11/11/2012

Give away - Nynne RosenvingeNynne Rosenvinge, som står bag fine grafiske print i bløde pasteller, har været sød at donere 2 stk. fine A4 print, som nu kun venter på at komme i ramme hos én af jer læsere. 

De kan blive dine, hvis du lægger en kommentar til indlægget her. Jeg trækker vinderen nu på onsdag den 14. november.

Se mere på Nynnes etsy shop.

32 kommentarer:

 1. Uh, de er så fine. Jeg har helt sikkert en væg ledig :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan sagtens finde plads til dem, elsker Nynnes grafik :-)

  SvarSlet
 3. Anonym11.11.12

  Mine vægge i stue er stadig bare efter vi malede for over 1 år siden, så jeg håber jeg vinder, så jeg endelig kan få noget lækkeret op at hænge.

  Mette

  Paddehat73@gmail.com

  SvarSlet
 4. Så fine :) De måtte gerne pynte hos os :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette! Du er den heldige vinder :) Send mig din adresse til sinekf@gmail.com, så vil jeg sende printene til dig. Tillykke! Kh Sine

   Slet
 5. Hvor er de bare helt vildt flotte! Dem kunne jeg virkelig godt tænke mig skulle pynte på vores vægge :)

  Klem Pernille

  SvarSlet
 6. De er bare super fine :-)

  SvarSlet
 7. Dem ville jeg gerne vinde! :-) malenejuulrasmussen@gmail.com

  SvarSlet
 8. Anonym11.11.12

  Ihh hvor fine!!!
  Trine trine_brandt(a)hotmail.com

  SvarSlet
 9. Hvor er de seje, hvis jeg vinder, skal min ældste have den i indflyttergave.
  KH Mette

  SvarSlet
 10. Jeg mangler nyt på væggene, så jeg vil gerne være med:)

  SvarSlet
 11. Anonym11.11.12

  Hvor er de bare fede! Håber at kunne være heldig:o) God aften.
  Kh Pernille
  pernillesjol@gmail.com

  SvarSlet
 12. Novra, de ville være fantastiske i mit soveværelse!!!
  Kh. Line :)

  SvarSlet
 13. De er virkelig fine! Trænger til udskiftning på væggene ;-)

  SvarSlet
 14. Sikke nogle fine print hun laver, jeg er specielt vild med manden med moustachet :-)

  SvarSlet
 15. Så fine. De må gerne komme herhjem og pynte.
  //Lene

  SvarSlet
 16. Uhh, dem vil jeg gerne vinde :-)

  SvarSlet
 17. De er så lækre, jeg vil meget gerne være med :o)

  SvarSlet
 18. De er så fine, så fine...
  Hilsen helle (buen4140@hotmail.com)

  SvarSlet
 19. De er bare SÅ velkomne hjemme hos os :)

  SvarSlet
 20. · { så fine fine } ·

  SvarSlet
 21. De er så flotte. Dejlig give away!

  SvarSlet
 22. Nej hvor er de flotte. De ville være skønne i min entre :)

  Og tak for en dejlig blog :)

  //Laura

  SvarSlet
 23. De er virkelig fine - De må gerne komme hjem til mig og bo :-)

  SvarSlet
 24. Lene Filsø12.11.12

  Hvor er de fantastiske - jeg kan sagten finde en fin plads til dem hos mig

  Ha en skøn dag

  Lene

  SvarSlet
 25. Hold da op en fantastisk give away, jeg har længe sukket over hendes fine fine prints. Altså hvor jeg håber jeg er heldig denne gang.
  Kh Linn

  SvarSlet
 26. De må da meget gerne lige komme hjem til mine MEGET tomme væge..;) Så fine, og fin blog du har her..
  Diana

  SvarSlet
 27. Sikke nogle fantastiske prints, de måtte meget gerne pynte her hjemme :o)

  SvarSlet
 28. Lene Elnegaard13.11.12

  De må meget gerne komme herhjem på matriklen og se fine ud :o)

  KLem fra Lene (leneogbo@mail.dk)

  SvarSlet
 29. Gad vist om jeg kan nå at være med?? Jeg elsker Nynnes print!!!

  SvarSlet
 30. An attention-grabbing submit. I suppose your reviews are expressive and also founded. Think nearly everybody agreed within this thread.

  new game kids

  SvarSlet
 31. Plenty of people walk out most of the tactic to effortlessly find the top hublot replica sale practical? engineered so is normally eye-catching boasts a identifiable supplier consequently they are affordable for a private pant pockets. You can see which usually kinds of different devices that you can buy. You may see every keep an eye on to all precious jewelry rolex replica sale, right from an issue straight forward and additionally bargain, to make sure you an issue eye-catching and additionally fancy. A portion of the lower priced devices that can be found really are from the great superior quality and additionally doesn't necessarily denigrate resistant to the dearer devices. Still little children devices in these days alter for superior quality and additionally cartier replica. Little children devices in these days like normally while using most current and additionally top tv program or possibly dvd movie. A fabulous Bratz or possibly Benjamin 10 keep an eye on is normally sometimes dearer than the usual obvious men of all ages or possibly young ladies keep an eye on in a less popular trademark. Labels who are rolex replica feature Jacques Leman's devices, Diesel-engined devices, Can imagine devices, Fossil devices, Emmanuel Kors devices and additionally Armani devices. Any time you're looking for an issue fashionable even though very affordable you might read a fabulous Can imagine rado replica. Plenty of people find a factor that satisfy most of the targeted temperament on the Can imagine wide range and additionally it's still pleased with required to and therefore the fee.

  SvarSlet